Тази вечер Тони Белю излиза в последния боксов двубой в своята кариера. 

"Така искам да бъда запомнен", сподели Белю преди съботната галавечер в Манчестър Арена, в чийто главен двубой той се изправя срещу обединения шампион в полутежка категория и непобеден на профи ринга Олександър Усик.

"Влязох в килограмите, казах на всички, че ще успея. Готов съм за война. Казах му да бъда готов за война", сподели Белю, който през своята кариера си създаде реноме на изключителен биткаджия, който умее да поднася изненади с непремирим бокс.

"Не може да има мир без война, той е в дълбокото. Знам точно къде съм аз, изпитал съм всичко в играта и утре (днес) вечер ще се покаже. Утре вечер ще създадем лудост, ще получите един от най-великите мачове за всички време, стига да не се реши със съдийски гласове."

"Толкова много пъти съм бил аутсайдер и сега отново ще шокирам света. Мисля, че действително никой не го вярва освен мен и няколко души в моя дом. Единственият, който може да ме победи, съм самият аз."

Белю е наясно с класата на съперника, когото откровено нарече по-добър боксьор. Това обаче не значи нищо според него. "Олександър е великолепен боксьор. Прекрасен. Брилянтен. Толкова добър, че за първи път в живота ми бих приел загубата, ако загубя. Но въпреки че знам, че той е много по-добър боксьор от мен, имам умението да поемам болката и да го накарам да си плати за секунда. Да намеря начин."

Боксовото шоу от Манчестър можете да гледате тази вечер по DIEMA SPORT от 22:55 часа българско време.