Здравейте! Разкажете накратко за себе си.

Здравейте! Казвам се Людмила Георгиева. Омъжена съм, в момента съм безработна. Обичам да се срещам с приятели, по-често в тукашния пункт на „Еврофутбол” (бел. Ред. – букмейкърският пункт се намира в ж.к. „Младост-3” до бл. 307 в София)

От кога играете в „Еврофутбол”?

Играя от повече от 10 години, мисля, че започнах още през 2000 г. Харесва ми обстановката в пункта, приятелството с другите участници, атмосферата. Обичам и предизвикателството, освен това разбирам от футбол (смее се).

На 28.11.2012 г. в букмейкърските пунктове стартираха надбягванията с кучета. Пробвахте ли се вече на тях? Какво предизвика интереса Ви?

Да, вече няколко пъти пуснах предвиждания за гонките – интересно е и е забавно! Блазни ме възможността за бърза печалба, динамиката на играта е заразяваща!

Кои са любимите Ви видове залози?

Моето любимо число 6 почти винаги влиза в употреба, когато правя прогноза за победител в гонките. Иначе, естествено, гледам и коефициентите, както и самото куче. Нямам все още изградена точна система за залагане на надбягванията с кучета, защото те стартираха съвсем скоро, но се уча (смее се).

Какво мислите за нововъведенията в системата на „Еврофутбол”?

Харесват ми и често се възползвам от тях, защото шансовете ми за печалба се увеличиха, откакто „Еврофутбол” ги въведе. Много по-лесно се печели, ако имаш възможност да комбинираш различни спортове и видове залози – това е успешната формула за всеки участник!

Печелили ли сте големи суми? Разкажете накратко.

Не мога да кажа, че сумите са огромни, но са редовни (смее се). Сега е моментът да споделя някои „хватки” с другите участници - за някои от футболните срещи пускам предвиждания за „Няма гол” от вида „Гол-Гол/Няма Гол”. Просто изчаквам началото на мача, когато и коефициентът е най-висок – например, пускала съм 10 лева на коефициент 8 и съм печелила. Другият ми любим залог е „Краен изход –Х” за три двубоя. Събирала съм коефициент 36 и със залог от 2 лева съм вземала 72 лева. Тръпката е невероятна!

Какво ще пожелаете на другите участници в „Еврофутбол”?

Пожелавам им повече успехи в „Еврофутбол” и весели празници!