Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира равенството на тима срещу Черно море  - 0:0 в мач от 24-ия кръг на efbet Лига, както и даде мнението си относно съдийството в елитната ни дивизия.

"Доста нервен мач, залогът беше голям и продукцията не беше на високо ниво, но момчетата се постараха. Имаше повече борба отколкото футбол. Ще играем мач за мач, отиваме и в Разград за победа, след това Локо Пловдив тук, ще теглим чертата и ще видим кой къде е в класирането", коментира той.

"Ще е голям успех, не е лесно за нов отбор предимно с българи, освен това започнахме колебливо в началото, имахме две седмици за подготовка общо, играем с млади момчета, даваме им шанс, ако влезем ще гоним 5-о или 4-о място", добави той.

Що се отнася до зададените въпроси към шефа на Съдийската комисия Костадин Гергинов той отговори, че е получил личен мейл от него.

"Отговори ми в личен мейл, имам отговор на твърденията, че всъщност сподели, че е хубаво Димитър Димитров да бъде във футбола, но аз все пак си мисля, че това е персонална обида и към господин Димитров и към господин Таско Тасков и те трябва да решат дали вече от лична гледна точка ще си търсят правата. Като цяло доста странни интервюта съм чувал. Не искам да ги коментирам. Питайте го него".

"Не съм си позволявал да коментирам съдиите и сега не искам да го правя. Моето мнение е, че отдавна е снето доверието от съдийската колегия. Ние преди време писахме и го публикувахме в общественото пространство какво считаме, че трябва да се направи. Има една порочна практика, бих я нарекъл, съдийства даден съдия, съдийският наблюдател му дава висока оценка, след това не се преразглежда, което пречи на българския футбол. Има толерирани съдии. Знаете баща - син каква е връзката. Оказали сме там, на властите сме дали всичко каквото имаме като доказателства. Имаме и още неща като цяло считам, че съдийската колегия просто в момента е загубила доверието на всички футболни отбори, мисля че всички клубове го подкрепиха това с изключение на два-три. Коментирам каквото виждам", каза още той по повод темата съдийство.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.