Усмивката се завърна на лицето на Корина Шумахер, а причината е радостна новина. На 29 декември феновете на автомобилните спортове отбелязаха седем години от ужасния инцидент, при който легендарният Михаел Шумахер падна по време на ски и се удари лошо главата. Оттогава малко се знае за състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1.

Gulliver/Getty Images
41 снимки

Съпругата му успешно крие информацията за прогреса на неговото лечение. Самата тя рядко се появява на обществени събития. 51-годишната блондинка обаче вече има повод за празник. В последните месеци половинката на Михаел Шумахер получи няколко радостни новини.

Първо нейният син Мик официално стана пилот във Формула 1, след като подписа състезателен договор с американския отбор Хаас. Сега Корина Шумахер научи още една прекрасна новина. Сега нейната дъщеря Джина се сгоди за своя приятел Йън Бетке. Съпругата на Михаел била на седмото небе, след като разбрала новината за предстоящата сватба.

23-годишната Джина Шумахер също е част от спортните среди. Тя е редовен участник в редица състезания по конен спорт.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.