Ангел Караньотов е един от най-известните български мотоциклетисти, като заедно с Мартин Чой са едни от най-успелите ни състезатели в моторните надпревари. Ангел е шампион в три дисциплини - мотокрос, супермото и писта.

Специално за Gong.bg той беше любезен да разкаже подробности за мотора си, както и за очакванията си за новия сезон. Караньотов присъства на откриването на Moto Expo 2019, където раздаде куп автографи на феновете си.

"Моторът Ducati е 234 конски сили, 998 куб. см, 16 500 оборота. Този мотор може да се купи от всеки, най-силният сериен мотор, възможностите му са максимални, по телеметрични данни на писта използвам 35 % от възможностите на мотора и 100 % от мен, това е едно бижу, стандартен мотор".

Той си пожела да спечели Източноевропейката титла, както и титлата в България.

"Надявам се, да спечеля Източноевропейската титла, както тази в България".

"Бъдете внимателни на пътя, но си правете кефа", пожела на феновете на моторите.

Що се отнася до мотоизложението той коментира, че на него човек много лесно може да се докосне до моторите, както се казва, да усетиш мириса, може да бъде направен избор на мотор и екипировка, и дори да не си се докосвал до моторите може да се запалиш.

Moto Expo 2019 се провежда от 10-ти до 14 април в зала "Асикс Арена", където може да видите най-новите неща в света на моторите.