Професионалната писта в Серес отново ще събере любители-мотоциклетисти за обучение по техника и безопасност на пътя. ЕКО България организира за десета поредна година, заедно със звездата на българския моторен спорт и ЕКО посланик Мартин Чой, училище посветено на безопасността и толерантността на пътя. Под това мото на състезателната писта в Серес, Гърция, ще се съберат 25 любители-мотоциклетисти от всички кътчета на България, които цяла година се готвят за незабравима среща с многократния eвропейски шампион по мотоциклетизъм на писта.

Участниците ще се обучават в два етапа, теория и практика. В индивидуален разговор с Мартин Чой всеки ще има възможност да получи ценни съвети за техниката си, съобразно своята подготовка. Какво да подобри, на какво да наблегне за да постигне професионално каране с повече удоволствие, мощ и на първо място въпреки високия адреналин, винаги водещи да останат безопасността, сигурността и толерантността на пътя.

EКО

„ЕКО мото училището“ и тази година се сформира чрез селекция и игра във Фейсбук с въпроси на тема моторни спортове. Накрая мотоциклетистите ще получат специален сертификат с подпис от Мартин Чой, който споделя: „С удоволствие и отговорност участвам във всички ЕКО инициативи за социална отговорност. Вече десета година съм тук и повече от 200 участници са преминали през школата. Винаги съм нетърпелив всички заедно да споделим страстта си към моторните спортове. Състезателната писта е точното място, където да изразяваме тази страст с пълна газ, а когато сме на пътя да управляваме машините с грижа към себе си и към другите, за да изпитваме истинско удоволствие.“