Съпругата на Михаел Шумахер - Корина, направи доста интересни разкрития за лечението на Пилето. Тя разкрива във филма, който се снима за легендарния пилот цялата сума, която е била похарчена за възстановяването на Шумахер през последните осем години.

52-годишната блондинка обяснява пред камерата, че лечението на Михаел Шумахер до момента е струвало на семейството 23,5 милиона евро. В тази сума са включени и всички допълнителни процедури, на които Пилето е бил подложен в специализирани центрове в Майорка и Швейцария.

Както е известно, на 29 декември 2013 г. Михаел Шумахер падна докато караше ски във френския зимен курорт Мерибел. Той получи тежка черепно-мозъчна контузия. Лекарите откриха множество травми и кръвоизливи в двете мозъчни полукълба.

Пилето претърпя няколко мозъчни операции и дълго време беше в изкуствена кома, от която беше изведен през лятото на 2014 г. Оттогава той е настанен за лечение в дома си, който е разположен на брега на Женевското езеро. След това няма официални данни за състоянието му. Единствено може да се съди дали има подобрение и влошаване от думите на близки семейни приятели, които посещават дома на Шумахер.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.