Победителят в Гран При на Бахрейн за 2016-а година Нико Розберг заяви, че ключът към успеха е бил добрият старт. „Невероятен уикенд. Ключът към победата бе стартът и след това се опитах да контролирам темпото“, сподели Розберг веднага след награждаването.

„Чувството е прекрасно. Поздравления за Бахрейн за тази невероятна организация. Сигурен съм, че всички са се забавлявали“, коментира още Нико Розберг от подиума на призьорите в състезанието.

„Направих лош старт“, призна вторият в надпреварата за Гран При на Бахрейн Кими Райконен. „Беше много трудно да възстановим изоставането си. Имахме добра скорост и финиширахме втори. Ще продължим да подобряваме представянето си. Спокоен съм и съжалявам за това, че другата ни кола имаше проблем. Имаме още работа да свършим, но като цяло посоката ни е ясна“, добави още Райконен.

източник: Gulliver/GettyImages

Световният шампион Люис Хамилтън, който завърши трети коментира проблемите, които имаше на старта в Бахрейн и преди две седмици. „Това са два различни инцидента, но доста непрятни. Днес е още по-болезненето от преди две седмици, но все пак спечелихме някакви точки. Поздравления за Нико. Състезанието му бе лесно“, коментира Хамилтън и заяви още:

„Аз можех и да не финиширам, така че поне спечелих точки. Направих каквото можах, но трябваше да запазя гумите в добро състояние. Голямо благодаря на всички фенове, които идват на пистата. Тяхната подкрепа е невероятна“.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS