„Беше страхотен уикенд, още вчера след като спечелих квалификацията. Имах добър автомобил в състезанието. Даниел се опита да ми притисне, но съм много щастлив. Като цяло взехме правилно решение в състезанието“, сподели щастливият победител в Гран При на Сингапур във Формула 1 Нико Розберг, който отново води в генералното класиране.

„Цялата кола беше на ръба на възможностите си. Не се фокусирам върху точките, доволен съм от победата“, добави Нико Розберг.

Даниел Рикардо, който за втора поредна година на подиума Сангапур заяви: „Бяхме много близо до победата. Мисля, че не трябва да сме разочаровани, защото имахме шанс. Все пак отново съм на подиума и се чувствам страхотно. Бяхме много близо с Нико.“

Люис Хамилтън пък отбеляза 99-и подиум с третото си място в Сингапур. „Да, не е най-сладкият ми подиум. Заслужена победа за Нико. Доволен съм, че успях да стигна до подиума. Имахме проблем със спирачките и трябваше да намаля газта. Даниел и Нико се откъснаха напред. Получих страхотна подкрепа и благодаря на всички. Продължаваме да се борим. Не ме притеснява разликата и има още доста състезания“, коментира Люис Хамилтън, който е втори в генералното класиране.