Официалният дилър на Mercedes-Benz за България - Силвър Стар, представи новата B-класа в своя шоурум в София. Голяма част от присъстващите на събитието имаха възможността да направят пробно шофиране на продуктовата гама на Mercedes-Benz. 

Mercedes e марка, която се ползва с голям авторитет сред всички хора, независимо от тяхната възраст, а сред гостите на събитието имаше и семейства с малки деца, които получиха специални награди и участваха във фамилни игри с подаръци. 

източник: Силвър Стар

Имената на трима късметлии бяха изтеглени в томбола и спечелиха тестдрайв уикенди с новата B-класа. Те участваха в скоростно подреждане на куфари в 1540 литровия багажник на автомобила. 

След играта и отговори на няколко въпроса, свързани с автомобила, Искрен Портокалски, Юстиниян Ясенов и Венцислав Ценов си спечелиха възможността да се насладят на удоволствието при шофиране на Mercedes-Benz B-Class за цял уикенд с пълен резеровар гориво.

източник: Силвър Стар

Новата B-класа пристига в България със слоган „Вдъхновена от живота”. Автомобилът е отлично решение за удобство, безопасност и комфорт на пътя, а интериорът е оптимизиран в много отношения. 

Новата B-класа е оборудвана с най-новите асистиращи системи, които ефективно помагат на шофьора и по този начин осигуряват по-високо ниво на активна безопасност с помощта на функции, заимствани от S-класата.