Обкръжението на Кристиано Роналдо е отхвърлило твърденията, че нападателят ще подпише договор със саудитския Ал-Насър на 1 януари, твърди „Daily Mail“.

В понеделник испанското издание „Marca“ написа, че португалецът се е съгласил да сложи подписа си под контракт за две години и половина със саудитския гранд, а заплатата му ще бъде 200 милиона евро на сезон. Информацията беше допълнена от това, че първоначалната сделка е била на стойност от близо 100 милиона евро, но е щяла да бъде стимулирана от допълнителни споразумения като рекламни договори и спонсорски сделки.

Gulliver/GettyImages
29 снимки

Въпреки това източници, близки до Роналдо, са определили тези слухове като „глупости“. 37-годишният Кристиано стана свободен агент в края на миналия месец, след като прекрати договора си с Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие. Това се случи след скандалното интервю с журналиста Пиърс Морган, в което отправи сериозни критики към ръководството на клуба и обяви, че не уважава мениджъра Ерик тен Хаг.

Ал-Наъср е един от най-успешните клубове в Саудитска Арабия, като девет пъти е ставал шампион на страната, като последният триумф дойде през 2019-а година. И през 2020-а, и 2021-а година Ал-Насър можеха не спечелиха местната лига, но пък успяха да вдигнат Суперкупата на Саудитска Арабия.