Бившият играч на Арсенал Емануел Петит вкара последния гол на финала на Световното първенство през 1998 г., за да завърши паметната победа с 3:0 над Бразилия. Зинедин Зидан по-рано отбеляза два пъти в мача. Докато Петит се гордее с гол на финал на Световното първенство за своя национален отбор, той изглежда не смята, че усещането е толкова добро, колкото сексуалното сношение.

Говорейки пред CasinoEnLigne Петит каза: „Опитвам се да намеря същото усещане за отбелязване на гол на финал на Световно първенство в личния си живот и честно казано, когато дъщерите ми се родиха, почувствах същото. Бях на правилното място, бях горд с това, сякаш направих нещо добро. Нещо, което можете да си спомните и с което да се гордеете. Отбелязването на гол на Световно първенство, особено на финал, последният гол в мача пред вашите собствени фенове и семейство - това променя вашия живот завинаги.

Вкарването на гол във финал на Световната купа по-добро ли е от секса? Е, ние не трябва да играем футбол, когато сме поставени на тази Земя, но трябва да се възпроизвеждаме така..."

След доминиращ мач срещу Австралия в началото на Световното първенство през 2022 г., защитаващият титлата Франция се изправя срещу Дания в събота.