Съпругата на резервния вратар на Франция Алфонс Ареола – Марион Валет, нападна жената на титуляря на този пост Юго Лорис.

Тя не скри неприязънта си към Марин Лорис, която се породила след трансфера на мъжа й на Острова.

29-годишният Алфонс отиде под наем в Уест Хям през 2021-ва и това лято официално стана играч на „чуковете“. 35-годишният Лорис 35 вече цяло десетилетие пази за Тотнъм.

Когато Марион и трите й дъщери Айлин, Айма и Айва се преместили в Лондон, тя потърсила контакт с Марин. В чат с фенове в Инстаграм половинката на Ареола бе попитана дали двете се разбират.

„Изобщо! По простата причина, че това е човек, който ще дойде да говори с вас само от интерес. Когато пристигнах, тя изобщо не ме броеше за жива и дори не ме поздравяваше. И изведнъж преди година, когато разбра, че съм приятелка с влиятелни хора в Лондон, получих съобщение от нея. Така и не отговорих, защото не понасям такива хора“.

Марион си спомня момента, когато майката на Алфонс поискала да се снима с двамата вратари на Франция.

„Тогава Марин се държа неуважително. Тази среда е много лицемерна и колкото по-далеч съм от всичко това, толкова по-добре съм“, увери 34-годишната Марион, която обаче каза добри думи за Мелани Марсиал и Изабел Матюиди.

„Говоря си от време на време и с Камий Варан, иначе с другите изобщо не се разбирам“, призна половинката на Ареола.