Голямата звезда на Швеция и Милан Златан Ибрахимович разкритикува сериозно полемиката около първия гол на Португалия срещу Уругвай. Попадението първо беше записано на Кристиано Роналдо, а след това съдиите се коригираха, уверени, че Бруно Фернандеш е играл последен с топката, тъй като португалецът не я откланя във вратата на Диего Роче.

Gulliver/GettyImages
100 снимки

Ибра, цитиран от SoccerScenes, разкритикува реакцията на Роналдо, който очевидно се е опитвал да убеди всички, че голът е негов.

„Знаете кога сте докоснали топката… и знаете кога не сте. Най-срамното е да се забрави, че има камери, които ще разкрият истината. Ако това съм аз, тичам направо при Бруно Фернандеш и празнувам с него. Казвам му, че това е неговият гол и че не съм ударил топката, а не да се опитвам да привлека ненужно внимание от публиката. Това ясно показва, че той иска всичко да се върти около него и точно затова Тен Хаг го изгони от „Юнайтед“. Той просто е разстроен, че всички медии са насочени към Меси, който запази Аржентина жива на световното първенство. Сега той се опитва да открадне светлината на прожекторите от Меси и Бруно. Футболът не е за лъжци“, гневен е шведът.