Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Яп Стам вярва, че новото попълнение Антони трябва да се стреми към по-високи стандарти на фона на слуховете за присъединяването на Коди Гакпо към клуба.

Стам също беше критичен към Джейдън Санчо, тъй като посочи, че "червените дяволи" трябва да имат сила в дълбочина, ако искат да се състезават на най-високо ниво. Бившият централен защитник похвали приноса на Антони за голове веднага след като се присъедини към клуба, но смята, че крилото може повече.

"Манчестър Юнайтед се нуждае от крило, което може да осигури определено качество на футбола, защото Джейдън Санчо все още не го прави. Маркъс Рашфорд се справя много добре, Антони влезе и вкара няколко гола, но мисля, че трябва да се засили, защото не се представя според стандарта, който знам, че може.

За да бъдем последователни, Ман Юнайтед се нуждае от нападатели, които се представят в почти всеки мач и затова трябва да имате опции, защото ако някой не се представя на ниво, тогава можете да вкарате някой друг, който може", каза Стам пред Football Betting.

Като се има предвид техният избор на слабо представящи се нападатели, Юнайтед са свързвани с Коди Гакпо от ПСВ Айндховен от летния прозорец, като 23-годишният играч се представя страхотно на Световното първенство и в момента е първи в голмайсторската класация на турнира.