Британският боксьор Тайсън Фюри недвусмислено заяви, че времето на Кристиано Роналдо на върха на световния футбол е приключило. Според него възрастта не щади никого, независимо от начина на живот, и португалската мегазвезда не прави изключение. 
 
„Сега Кристиано е на 37 години, винаги е имал най-добрите лекари, най-добрите физиотерапевти. Но той вече е по "пързалката", независимо че се е грижил толкова добре за себе си. Възрастта те застига дори и никога да не си пил алкохол или да не си имал трудности. И няма никакво значение кой си, в крайна сметка годините ще си кажат думата“, каза Фюри пред TalkSport.
 
Боксьорът даде пример със себе си и Кличко през 2015 година, когато изненадващо детронира украинския шампион. 
 
"Тогава да победиш Владимир Кличко, бе все едно да изкачиш Еверест. Но той беше на 38 години, а аз с 11 години по-млад. Хората си мислеха, че ще ме размаже и ме смятаха за аутсайдер. Разликата във възрастта обаче бе в моя полза и това се оказа решаващ фактор. На 37-38 години физиката на всеки човек отслабва, без значение дали го признава или не. Или какви са мускулите му на корема", добави Тюри, който наскоро прегази Дерек Чисора.