Джеймс Мадисън се чувства във форма, готов за агресия и по всичко изглежда на 100 процента мотивиран за титулярното си място в състава на Англия утре срещу Уелс. 26-годишният полузащитник явно е преодолял притесненията си с коляното и е спечелил доверието на Гарет Саутгейт.

Той беше футболистът, предизвикал най-сериозно внимание, след като до момента е играл едва един път – през ноември 2019-а година. Полузащитникът се завърна към пълноценни тренировки в събота след период на рехабилитация и се опитва да впечатли, като явно е успял.

Gulliver/GettyImages
15 снимки

"Бях в добра форма, получих повиквателната, което преследвах, стигнах до Катар и след това имах онзи малък проблем, който ме задържа извън терена малко по-дълго. Наистина е хубаво да се върна в тренировките, особено след такива разочарования, които трябваше да преглътна, заяви Мадисън на пресконференцията преди мача с Уелс.

"Но сега се чувствам добре, напълно бодър и мотивиран за мача", каза още Мадисън и след това беше попитан дали за него Световното първенство започва сега: "Може да се каже. В първите два мача бях просто като фен на момчетата, подкрепях ги отвън. Но сега се чувствам добре, чувствам се във форма и да, световното ми първенство започва сега. Но имам утре мач, в който трябва да докажа, че мястото ми е заслужено и не съм попаднал случайно в списъка на треньора. Надявам се това да се случи и ако имам възможност да покажа какво мога. Просто правя това, което правя всяка седмица", обясни Мадисън.

Gulliver/GettyImages
87 снимки

"Разочарованието от Европейското първенство е преодоляно. Сега отборът ни има перфектния баланс. Атмосферата е толкова положителна и толкова добра. Време е за нещо, което ще се помни, казва Мадисън със светнали очи пред репортерите.