Наставникът на Сърбия - Драган Стойкович, беше разочарован от загубата на своя отбор с 0:2 от Бразилия на старта на Мондиал 2022. Пикси сподели, че през второто полувреме "белите орли" са изглеждали отчайващо. 

"През второто полувреме изглеждахме отчайващо, играта ни тотално се разпадна, вече не действахме като отбор. Естествено Бразилия ни наказа. Със сигурност в следващите мачове ще изглеждаме различно. Това, което направихме тази вечер... в един момент не можех да позная моя отбор. Особено във физическо отношение. За съжаление се вижда, че не разполагаме със 100% здрави играчи в отбора. Бразилия е черешката на тортата във футбола. През първото полувреме показахме, че можем да им се противопоставим. Щеше да е различно, ако Влахович, Митрович и Костич бяха готови на 100%", коментира наставникът. 

"Бразилия е един от фаворитите в турнира. Първо трябва да си починем възможно най-добре. Със сигурност няма да наблягам на физическите натоварвания в следващите дни, тъй като се видя, че бяхме уморени през второто полувреме. Не е срамно да загубиш от Бразилия и ние не смятаме да се предавам", добави той.