Бившият помощник треньор в Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн коментира случващото се с Кристиано Роналдо в националния тим на Португалия. Нидерландецът беше част от щаба на Алекс Фъргюсън по време на първия престой на нападателя на “Олд Трафорд”.

Сега CR7 е без клуб, а като че ли загуби и титулярното си място в състава на еврошампионите от 2016 г. Той не беше в стартовите 11 срещу Швейцария на Мондиала преди дни.

“Радвам се, че не съм селекционер на Португалия - заяви Мюленстийн пред “Токспорт”. - Донякъде ми е мъчно да видя какво се случва с една от най-големите звезди на футбола. Но мисля, че Фернандо Сантош се справи много добре в случая.”

“Нека да сме ясни, че това беше ясно послание от страна на треньора към играчите за това кой е шефът и че никой не е по-голям от отбора по пътя към трофея”, добави бившият асистент на сър Алекс.

“Надявам се, че Сантош е имал откровен разговор с Кристиано. Вярвам също, че Роналдо все още има какво да даде на тима на Португалия. Кой знае какво може да се случи срещу Мароко? Защо той да не се появи като смяна и да вкара решаващия гол?’, завърши Мюленстийн.