Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен бе в погребално настроение след крушението, което неговият състав претърпя в Лисабон на фаза 1/4-финал от Байерн Мюнхен с 2:8. Според него баварците са си заслужили попаденията, но отборът не бива да е в такова състояние. Сетиен изтъкна, че трябва да се помисли какви ще са вредите и последствията от това поражение, които със сигурност ще окажат влияние на играчите и клуба.

83 снимки

"Това е грандиозна загуба. Много болезнена. Това са много голове, които те ги заслужаваха. Те се бореха. Имаха доста положения, ефективност, но състоянието на моя отбор не трябва да е такова", започна той.

Относно призивите на Жерард Пике за промени в клуба, наставникът каза следното:

"Тук съм от 6-8 месеца. Може би Пике има някаква причина да го казва. Нямам представа, но истината е, че има много голямо разочарование. Сега трябва да си извадим изводи, да вземем решения и да мислим за бъдещето. Барселона е толкова голям отбор, че това ще донесе много вреди. Трябва да има промени", сподели Сетиен.

"Много е рано да говорим след толкова малко време след мача дали ще продължа в отбора. Истината е, че това не зависи от мен. Трябва да погледнем каква е ситуацията като цяло и какви ще бъдат последствията за клуб като Барселона", допълни още специалистът.