Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се изказа особено ласкаво по адрес на колегата си от Валенсия Марселино Турал преди сблъсъка между двата състава от груповата фаза на Шампионската лига. Специалния определи специалиста, начело на „прилепите“ като голям треньор.

Официално: Престижен наряд за БГ рефер, свири на Юнайтед в ШЛ

„Марселино е голям треньор, всичко го знаят. Демонстрирал е качествата си в Испания в годините досега. В действителност не смятам, че Валенсия заслужава да е на това място в класирането в Испания“, каза португалецът.

„Прилепите“ заемат 15-ата позиция във временното класиране на Ла Лига с 18 точки след три победи, 9 ремита и 3 поражения от старта на сезона.

„Изгледал съм всички мачове на Валенсия откакто жребият ни срещна и мога да кажа, че отборът не заслужава това класиране в шампионата“, продължи Моуриньо.

Срещата между Валенсия и Юнайтед е на 12 декември в 22:00 часа на „Местая“. Преди сблъсъка разликата между „червените дяволи“ и „прилепите“ е 5 точки. Юнайтед е втори с 10 пункта, докато испанският състав е трети (5). Лидер с 12 точки е Ювентус, който играе с Йънг Бойс.

Мата: Би ми харесало да се завърна в националния на Испания