Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че който не играе с пълни сили срещу Пари Сен Жермен, ще страда много. Също така той добави, че "червените" се представили добре в защита и са изпълнили плановете, които са им поставени.

Припомняме, че мърсисайдци се наложиха с 3:2 над ПСЖ в първия си мач от груповата фаза на Шампионската лига. На своя "Анфийлд" мърсисайдци поведоха с 2:0 през първата част след голове на Даниел Стъридж и Джеймс Милнър от дузпа. Тома Мюние и Килиан Мбапе изравниха за парижани, а Роберто Фирмино остави трите точки на Острова. 

"Това беше великолепно! Играхме смело и много страстно. Не давахме възможност на съперника да ни надтича и бяхме много добри в защита. Беше страхотно! Трябва да акцентираме върху нещо - не бива да се играе на 95 процента срещу Пари Сен Жермен. Победата можеш да я спечелиш само ако играеш на максимума. Но да се справиш едновременно и с Неймар, и с Ди Мария - това е трудна задача. Да си кажа сега, не помня да са имали много голови моменти. Още веднъж повтарям, че се отбранявахме добре", започна Клоп.

"Когато слушаш, че Ливърпул ще играе с ПСЖ, вече не си мислиш, че Ливърпул няма никакъв шанс. Две-три години назад беше съвсем различно", продължи германският специалист. 

"Просто днес момчетата се справиха по най-добрия начин с плана за игра. Стъридж изигра отличен мач, действително отличен. Борихме се здраво и аз обичам такова поведение, но също така и играхме футбол по най-добрия начин. Ние сега сме наистина по-уверени в себе си, отколкото в миналото. В полузащитата играхме така, както не сме играли от миналия сезон и аз още един път казвам, че представянето ни беше брилантно, завърши Клоп./БТА