Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан смята, че отборът му ще бъде във възможно най-добро физическо и психическо състояние за финала в Шампионската лига.

Двубоят срещу Атлетико Мадрид е на 28 май в Милано, като френският специалист демонстрира увереност преди сблъсъка с градския съперник. „Всички сме наясно, че ни чака труден мач, но ще бъдем в добра физическа и психическа форма. Срещу Атлетико никога не е лесно. Шансовете са равни и битката ще е от първата до последната минута“, каза наставникът.

„Най-доброто нещо, което ми се е случвало, бе да играя в Реал. Това беше моя мечта. Исках, много исках да нося бялата фланелка, а това стана възможно благодарение на президента (Флорентино Перес – б.р.), който ме купи като играч. Сега съм щастливец, защото тренирам най-добрия тим в света. Няма как да съм недоволен.“

„Ще ни бъде много трудно, те ще се бранят добре както всеки път. Не може обаче да кажеш, че Атлетико играе единствено в защита. Те играят добър футбол и затрудняват съперниците си. Ние сме наясно с това и ще се опитаме да бъдем готови, за да наложим нашата си игра и да не съжаляваме накрая“, добави Зизу.