Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че „белите“ не се вълнуват срещу кого ще се изправят на четвъртфиналите на Шампионската лига. Както е известно, мадридчани елиминираха Рома на осминафиналите след общ резултат 4:0 и вече мислят за следващата фаза.

Португалецът обясни след реванша срещу „римските вълци“, че в Кралския клуб са подготвени и ще се изправят уверено срещу всеки следващ опонент.

Роналдо няма спирачки - вкара гол номер 90 в Шампионската лига

„Не ни интересува какво ще отреди жребият за четвъртфиналите и срещу кого ще играем на тази фаза. Все още остават много мачове. Наясно сме обаче, че следващите срещи ще са по-сложни. Отборът обаче е подготвен. Има върху какво да работим, но не ни липсва амбиция, последователност и искаме да извървим този път“, започна Роналдо.

Роналдо пак усети "любовта" на феновете, Рамос го брани

„Знаехме, че срещу Рома ще ни бъде трудно. Те имаха своите възможности за гол, ние също. Двубоят бе разделен на две части – първата, в която не бяхме убедителни, и втората – в която доминирахме, създадохме повече положения и отбелязахме две попадения“, анализира португалецът. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS