Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е останал много доволен от мотивацията, която неговите футболисти демонстрираха на терена в гостуването на Динамо Загреб. Италианците записаха категоричен успех с 4:0 пред погледа на Ивайло Петев, който вероятно още днес ще бъде назначен официално за треньор на хърватския тим.

"За Ювентус беше важно да запише първа победа в Шампионската лига. Доволен съм от резултата и от подхода на футболистите към мача. Получи се добър двубой, но имаше и доста технически брак. През второто полувреме направихме твърде много грешки, а това означава, че има върху какво да работим. Ювентус трябва да подобри своята игра", обобщи Алегри.

Временният треньор на Динамо Желко Сопич каза, че Ювентус има потенциал за победа в Шампионската лига. "Първоначалната ни идея бе да опазим вратата си суха до почивката. Това обаче не ни се удаде, тъй като Ювентус игра много агресивно и не бяхме готови да реагираме на това още на старта. Както казах и преди мача, Ювентус може да спечели Лигата. Това впечатление се запазва и сега", добави още Масимилиано Алегри. /БГНЕС