Мениджърът на Челси остана изключително трогнат от реакцията на феновете по време на мача с Динамо Киев в Шампионската лига. Целият "Стамфорд Бридж" не спря да пее песни за Специалния през целия мач, въпреки лошия старт на кампанията за "сините". 

Те изковаха успеха в последните минути и това позволи на португалеца да диша малко по-спокойно. Но за него най-важното е доверието на хората по трибуните и сам каза, че не знае как да им благодари за това. 

"Това, което се случи днес, просто не е нормално, наистина. Не знам дали тези хора четат вестници, гледат телевизия, дали слушат разни коментатори и анализатори... Или може би просто имат огромни сърца!"

"Може би са видели, че съм един огромен професионалист, който е донесъл множество хубави моменти на този клуб. И въпреки това, такава подкрепа не е нормална. Просто не знам как да им благодаря, наистина не знам. Само им се покланям."

"Единственото нещо, което мога да им кажа е, че до последния ми ден тук - независимо дали ще е след 5, 10 или 40 години - до последната крачка, която направя на този стадион, аз ще им давам всичко от себе си", сподели Моуриньо след мача.