Тотнъм победи с 1:0 Манчестър Сити в исторически мач за "шпорите". Двубоят от 1/4-финалите на Шампионска лига се проведе на новия стадион на лондончани. Хьон-Мин Сон (78') реализира единственото попадение в мача като по този начин играчите на мениджъра Маурисио Почетино имат аванс преди срещата реванш.

Над 60 000 зрители по трибуните изгледаха историческото първо домакинство на "шпорите" в Шампионска лига на супермодерния "Тотнъм Хотспър Стейдиъм". А един от привилегированите привърженици на стадиона бе известният футболен почитател от България - Кирил Евтимов. Човекът в кадър ни предоставя ексклузивни снимки от грандиозното спортно събитие. Кирил също така разказва, че легендата на Ливърпул Джейми Карагър е с отлични впечатления за България. Двамата изгледаха на съседни места мача Тотнъм - Манчестър Сити като Джейми е споделил, че баща му има много приятели в нашата страна и не е изключено самият бивш железен защитник да посети България на почивка.

Евтимов също така споделя, че Джейми Карагър с трепет е следил и ситуацията на спора Ливърпул - Порто (2:0), стискайки палци за мърсисайдци. Човекът в кадър се срещна и с легендарния английски нападател Крис Сътън, който е бивш съотборник на Стилиян Петров и праща поздрави на своя добър приятел - Стенли. Евтимов се видя и с датчанина Йеспер Гронкяер, от който родните национали нямат много добри спомени.

Ето и ексклузивни снимки:

Кирил Евтимов

източник: Личен архив

Кирил Евтимов

източник: Личен архив

Кирил Евтимов

източник: Личен архив

Кирил Евтимов

източник: Личен архив

Кирил Евтимов

източник: Личен архив