Независимо дали присъстват на живо на Световното първенство в Русия или гледат мачовете от вкъщи, бързите и лесни плащания на Visa дават възможност на феновете да не пропуснат нито един момент от надпреварата. Компанията за разплащания Visa съвместно със Златан Ибрахимович, една от най-големите личности на футбола, провежда през лятото глобална маркетингова кампания, която доведе спортиста на Световното първенство в Русия. Като официална платежна система на FIFA, компанията, в сътрудничество с Ибрахимович, помога на феновете да не пропуснат нито един момент от играта през лятото.  

Основна роля в кампанията на Visa играят петима инфлуенсъри в сферите на футбола, лайфстайла и модата, които са включени в различни кампании и демонстрират през изминалите седмици на милионите си последователи как иновативната платежна технология на Visa помага на феновете да бъдат въвлечени в емоциите на първенството. Кампанията е построена около феномена  FOMO - съкратено от Fear Of Missing Out или страхът да пропуснеш случващото се. Този феномен е особено валиден в контекста на Мондиала, който гледаме в момента.

Златан Ибрахимович се присъедини към този списък от световни инфлуенсъри, за да гарантира, че феновете няма да пропуснат нито миг от първенството. Като един от най-награждаваните активни футболисти в света Ибрахимович печели 33 трофеи в своята кариера, като играе за девет отбора от Англия, Франция, Италия, Холандия, Испания, Швеция и Съединените щати. Ибрахимович е смятан за един от най-добрите нападатели и футболисти от своето поколение.

Ибрахимович е известен не само със своите необикновени спортни умения, но и със своя характер. Роден в Швеция в семейство на босненец и хърватка, тази футболна легенда е посланик на ООН, собственик на бизнес, говори пет езика и олицетворява глобалния характер на марката Visa и нейното широко припознаване по света.

Златан Ибрахимович

В Русия по време на Световното феновете могат да се разплащат с безконтактни кредитни и дебитни карти Visa и да използват мобилни платежни услуги през безконтактни терминали. Visa също така предоставя на феновете в Русия възможността да закупят иновативни аксесоари за бързи, лесни плащания, без да използват пари в брой. Благодарение на над 3500 терминала и 1000 мобилни пункта, оборудвани с най-новите методи за плащане, в Русия феновете прекарват  по-малко време в чакане и са фокусирани по-дълго в играта на терена.

Пътешествието на Visa и Златан Ибрахимович започна през май тази година. За да научите повече за приключенията по пътя към Световното първенство, присъединете се към 31 млн. последователи на Златан Ибрахимович в Instagram на @iamzlatanibrahimovic или посетете www.visa.com