Селекционерът на Бразилия Луис Фелипе Сколари разкри, че ще  направи някои промени в титулярния състав за мача за третото  място срещу Холандия и ще даде шанс за изява на някои от  играчите, които по-малко играха на Световното първенство. Бразилия и Холандия ще играят в "малкия" финал тази вечер в  мач, който мнозина определят като ненужен. Сколари се надява на победа, която да донесе малка утеха за  бразилските фенове, които претърпяха невиждано унижение на  полуфиналите след разгрома с 1:7 от Германия.

"Ще опитаме да зарадваме нашите привърженици. Все пак сме  сред четирите на най-добри в света и загубата от Германия не е  краят на света. Ще опитаме да вдигнем футболистите и да ги  мотивираме за мача с Холандия и да донесем поне малка радост на  нашите привърженици като спечелим третото място", коментира  Сколари.  

"Тази загуба от Германия ще ми тежи години наред, но нека  обществеността не съди отбора само заради един мач. Свършихме  много работа, минахме през различни изпитания", каза Сколари.

Треньорът все още не знае дали ще остане на поста и след  световното първенство.

"Ръководството на федерацията ще реши. Ще направим анализ  какво е свършено, къде съм сгрешил. Но за тази половин година  свършихме и много хубави неща. Не бива да се оценява само по  резултата от един мач. Ако бяхме паднали с 0:1 от Германия  нямаше да има никакви драми, нямаше да има катастрофа, макар че  пак нямаше да играем на финал. Мечтаехме да станем световни  шампиони, но мечтата ни се разби. Сега обаче имаме една по-малка мечта - да спечелим бронзовите медали", коментира Сколари./БТА