Днес предстоят цели 12 мача в Лигата на нациите, които ще сложат край на първия цикъл от надпреварата в четирите дивизии на турнира. Някои отбори имат възможност още тази вечер да откажат конкурентите си в битката за първото място в съответните лиги, а други окончателно ще се простят с надеждите си за изкачване в по-горно ниво на състезанието.

Припомняме, че голяма част от мачовете ще може да проследите пряко в ефира на каналите на DIEMA SPORT, както и на Gong.bg

В група 3 на Лига "А" Англия ще търси първа победа, след като до момента събра едва 2 точки. "Трите лъва" посрещат Унгария и ще се опитат да вземат реванш за поражението с 0:1 в Будапеща преди десетина дни. Водачът Италия ще гостува на Германия. Двата тима завършиха 1:1 в първия кръг, а сега Бундестимът се нуждае от задължителен успех, за да измести "Скуадра адзура" от лидерската позиция. 

В група 4 водачът Нидерландия посреща Уелс. "Лалетата" не успяха да стигнат до трите точки срещу Полша (2:2), но с победа днес ще се утвърдят на първото място, независимо от изхода на мача между "Дружина полска" и Белгия. "Червените дяволи" са доста непостоянни в изявите си и евентуална грешна стъпка във Варшава ще ги остави с минимални шансове да настигнат Нидерландия. 

Ето и всички срещи от днешната програма:

19:00 Армения - Шотландия DIEMA SPORT 3

19:00 Молдова - Андора Gong.bg

21:45 Англия - Унгария DIEMA SPORT 2

21:45 Германия - Италия DIEMA SPORT 3

21:45 Нидерландия - Уелс DIEMA SPORT

21:45 Полша - Белгия Gong.bg

21:45 Украйна - Ирландия Gong.bg

21:45 Босна и Херцеговина - Финландия Gong.bg

21:45 Румъния - Черна гора Gong.bg

21:45 Люксембург - Фарьорските острови Gong.bg

21:45 Турция - Литва Gong.bg

21:45 Лихтенщайн - Латвия Gong.bg