Звездата на Тотнъм Хари Кейн вярва, че може да подобри рекорда, поставен от Уейн Рууни. Бившият играч на Манчестър Юнайтед има 53 гола на сметката си за „трите лъва“. Хари Кейн, който е едва на 25 години, има 19 попадения.

Този следобед Англия излиза срещу Хърватия на „Уембли“ в мач от турнира Лигата на нациите.

„Определено е възможно. Трябва да се действа малко по малко. Не обичам да поставям толкова далечни цели, защото много неща могат да се случат“, сподели Хари Кейн.

„Надявам се, че ще бъда здрав и ще попадам сред избраниците на селекционера. Това е постижимо, но не е нещо, за което мисля точно сега“, допълни нападателят.

Звездата на Тотнъм е свикнал да играе големи мачове на „Уембли“, тъй като „шпорите“ посрещат съперниците си именно на този стадион.

„Ще се чувствам комфортно със заобикалящата ни среда. Не мисля, че това ще има голямо значение за самия мач. Но знам къде е вратата на Уембли, ще се опитам да я намеря и срещу Хърватия“, пошегува се Хари Кейн.

„Имам известен опит в мачовете на „Уембли“ с Тотнъм, в Шампионската лига, с 80 хиляди души на трибуните, които пеят. Искам да усетя това чувство и с Англия. Очаквам с нетърпение този двубой“, допълни футболистът на Тотнъм.