Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън заяви, че резултатът 0:0 в мача с ЦСКА е добър за водения от него отбор.

„Впечатлен съм от техниката и издръжливостта на ЦСКА. Считам, че Фулъм се защитаваше много добре и пречеше на ЦСКА да разиграва топката, както искаше. След гола, който ни отбеляза ЦСКА помислих, че трудно ще успеем да върнем попадението”, коментира мениджърът на Фулъм.

„Доста съм изненадан от победата на Базел над Рома. Това ще бъде трудна група, защото и четирите отбора са равностойни и всеки един от тях може да премине групата. Ние трябва да се научим да играем балансирано и в Премиършип и в Лига Европа. Един мач като този от Лига Европа е от голяма полза, защото може да се видят и играчи, които не попадат в първия състав”, добави Ходжсън.

„Изпробвах млади играчи, като Смайлинг и Кели, видях на какво са способни и Камара и Невланд. Използвам за всеки мач различни играчи, защото имам доста контузени футболисти, но не смятам, че Дейвис, Гера, Стокдейл и Камара ще играят само в Лига Европа”, сподели специалистът.

„Смятам, че до ноември групата няма да бъде ясна, а също така всичко може да се реши в последните мачове”, допълни мениджърът на Фулъм.

„Искам да ги интегрирам и в първия отбор. Смятам, че имаше дузпа, но съдията се справи добре. Мачът се игра на бързо темпо и смятам, че той успя да свири всичко, както трябва. Това е добър резултат. Ние заслужавахме този резултат, но можехме и да спечелим с 1:2, ако съдията бе свирил дузпа в края”, завърши Рой Ходжсън.