Мениджърът на Дъндолк Йън Фостър, който е юноша на Ливърпул заяви при пристигането си на летище София, че воденият от него отбор ще играе атакуващо срещу Левски в мача между двата тима от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Очаквам тежък мач в четвъртък. Левски е фантастичен отбор. Запознати сме с неговата история. Ще ни бъде много тежко. Не сме дошли на почивка.

Какво знаете за Левски?

Знаем, че ще ни бъде трудно, но ще се опитаме да постигнем добър резултат за нас. Доста неща знаем за Левски. За съжаление не успяхме да се сдобием с видео и да видим как точно играят. Знаем доста малко за настоящия отбор като цяло и за това ще бъдем предпазливи.

Какъв е вашият стил на игра?

Нашият стил на играе е да атакуваме и да пресираме съперника. Играем 4-3-3. Опитваме се да контролираме топката.

Как преценявате вашите шансове срещу Левски?

Ние се намираме в средата на сезона. Стоим добре. Физически също сме много добре подготвени и смятам, че това са нашите предимства. Върху отбора няма напрежение на всяка цена да победи, което също е добре за нас. Никой не очаква от нас да победим тук. Нашата цел е да се представим достойно. Ще се опитаме да се забавляваме на терена и да постигнем най-добрият резултат за нас.

Какво е чувството да водите за първи път отбора в Лига Европа?

За първи път ще водя отбор в Лига Европа. За мен е фантастично да дойда в България и да се изправим срещу такъв отбор от класата на Левски. За мен това е чест и удоволствие.

Как ще коментирате тежката загуба от Шамрок с 0:4?

Загубихме от Шамрок, защото това ни бе трети мач за шест дни. Трябваше да направя някои промени и за съжаление нямахме добър ден.