Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън заяви, че след отличното представяне на Боби Замора срещу Волфсбург, играчът няма какво повече да направи, за да впечатли Фабио Капело.

Замора отбеляза победното попадение при успеха с 1:0 над Волфсбург и след 2:1 в първия мач отново в полза на "котиджърс", германският шампион бе отстранен, а Фулъм достигна полуфиналите в Лига Европа.

Това пък бе 19-то попадение от началото на сезона за нападателя, което може да му даде шанс да играе на световното първенство.

Мениджърът му Рой Ходжсън пък се пошегува, че може би трябва да вдигне цената на Замора след отличните му изяви.

"Прочетох, че цената на Един Дюеко е 40 милиона евро, така че вероятно и ние ще трябва да вдигнем тази на Боби Замора. Разбира се, ние не искаме да го продаваме”, сподели мениджърът на Фулъм.

„Той е много добър играч. Тази година прибави и доста голове към отличната си игра, привлече вниманието на много хора и няма какво повече да направи, освен да продължи да играе на сегашното си ниво”, добави Ходжсън.

„Когато Фабио Капело избира играчите си за световното първенство, съм сигурен, че ще направи добра оценка на всички. Знам, че Фабио следи изявите на Замора, но не виждам какво повече може да направи той, за да го впечатли", каза още специалистът.