Футболист номер 1 на страната за изминалата година Ивелин Попов сподели след награждаването, че е щастлив от признанието.

Играчът на Спартак Москва защити идеята за по-бързото връщане на Литекс, ЦСКА и Локомотив София в А група.

„Щастлив съм, че съм сред толкова сериозни хора в българския футбол. Като цяло годината не беше изобщо успешна за българския футбол.“, сподели Попето.

„На всички мои треньори дължа изключително много, за да се развия като футболист и човек. Най-вече искам да благодаря на семейството си, че винаги е до мен. Винаги съм отворен към предизвикателства.“

„Щом сега получавам тази награда, значи сега съм най-готов и най-достоен. Мога да кажа, че съдбата и Господ ми помагат. Ако бях спечелил 2010 или 2013, когато бях втори, може би щях да се вдигна много в облаците и щях да се сгромолясам“, каза още Ивелин Попов.

„Напълно заслужени са всички награди. Надявам се да се стигне до споразумение, за да се направи компромис и Литекс, ЦСКА и Локомотив София да са в А група. 9 отбора в А група не звучи сериозно. Футболът ни не изглежда много добре, но има и хубави неща. Все пак всичко ще се подобри с инвестиции, работа, организация, визия и сериозност. Трябва да се прави по-сериозна организация.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS