Бившият национал Александър Тунчев коментира пред Гонг ситуацията в Лондон и вероятността мачовете през уикенда в Англия да бъдат отложени.

„Това, което става е доста неприятно. В Англия има най-различни протести. Лошото е, че това идва от 15-16 годишни деца, ако може да ги наречем така. Не мога да повярвам, че това се случва в Лондон. Надявам се всичко да е наред и отново да играем мачове. Не съм видял тези неща с очите си, но много се изненадах. Аз живея в един хотел в квартала Кройдон. Гледах си телевизия и изведнъж видях, че бунтовете са и в тази част на града. Смятах, че ги има само в Тотнъм. Много се изненадах. Казват, че щетите са най-големи в района, в който живея в момента”, сподели по телефона от Лондон играчът на Кристъл Палас, който е в този тип под наем от Лестър.

„За моя радост не съм видял такива неща с очите си. Коментираме с колегите, те смятат, че е най-добре да излезе армията и да потуши тези неща. Смятам, че обстановката вече се успокоява и прогнозите са, че до ден – два, нещата ще отихнат”, завърши по темата Александър Тунчев.