Мениджърът Лъчо Танев заяви, че нападателят на Селта Владимир Манчев си плаща данък „Христо Стоичков”, тъй като е привлечен в отбора от него и настоящият наставник на отбора не иска да го пуска в игра.

„Владо Манчев плаща данък, че е привлечен от Христо Стоичков в Селта. Неговата изява не се оценява правилно. Предстоят разговори със Селта. Очаквам те да кажат своето мнение. Ако те няма да разчитат на него. Аз имам някой неща предвид”, сподели агентът.

„Аз лично не смятам, че ще има скандал с Телкийски или някакво подобно напускане. Той помогна за успехите, които Левски постигна в последните няколко години, но и от клуба му предоставиха много добри финансови условия. На мен никой не ми е казвал, че той трябва да напусне на всяка цена през януари, а договорът му е до юни месец и ще си го изпълнява”, добави мениджърът.

„Мисля, че за Стоян Колев е право на играча да избере правилният отбор. Тук е въпрос на преценка. Ако имаме добро предложение за Димитър Иванков ще го разгледаме. На мен ми е приятно, че притежавам доста качествени футболисти, но не влагам емоции. По всяка вероятно Боян Къркич ще стане най-младият футболист, който ще вкара гол в Шампионската лига”, завърши Лъчо Танев.