Новият старши треньор на новака в първа гръцка дивизия Левадиакос Георги Василев заяви, че неговото име няма да се споменава повече около евентуален национален селекционер на България, така че всички да са спокойни. „Вчера пътувах до Атина и се срещнах с президента на Левадиакос, за да уточним детайлите в нашата работа. Аз съм за една година на работа в този клуб”, коментира Гочето.

„Знам за двамата българи. На Иван Русев му е изтекъл договорът. Разбрах и за Гаджев. Има и доста други чужденци. Има и сега двама нови футболисти. Може да вземем и нови играчи. Може да привлека и български футболисти, но всичко зависи от финансовите условия в клуба”, сподели бившият наставник на Нафтекс.

„Това е един традиционно участващ в първа гръцка дивизия отбор. Амбициите са меко казано скромни, а именно запазване на мястото в групата. Аз обаче искам да направя сравнение, за да мога да говоря по-реално. Засега няма българи в моя щаб. Техническият директор е грък. Дали ще се стигне до българин, който ще ми е помощник, все още не мога да ви кажа”, каза Генералът.

„Мисля, че каузата Нафтекс бе предварително обречена, но аз мисля, че бе една пълноценна година. Определено не е загубена годината, но всичко беше предопределено. Аз мисля, че с моето отиване в Левадиакос създавам спокойствие на хората, които не биха приветствали моето идване в националния отбор. Няма да се споменава повече моето име, така че да са спокойни”, завърши Георги Василев.