Ювентус изравни един от знаменитите рекорди в своята история, като спечели 6-о поредно скудето в Италия. Това се случи преди 5 дни, когато торинци разгромиха Кротоне у дома с 3:0 в предпоследния 37-и кръг на първенството.

Лео Бонучи не смята да напуска Ювентус

Естествено, големият успех бе последван от огромни празненства на стадиона, след които - без да го цели умишлено - централният защитник Леонардо Бонучи се превърна в най-коментираната фигура. Защо ли? Заради неговите две отрочета  Матео и Лоренцо.

 

È un derby continuo!!! 🤣🙊 #derbyincasabonucci #lorenzettogranata #mattejuventino

A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19) on

Кадрите с тях набързо покориха цяла Италия, където се знае, че по-мъничкият син Матео е фен на Юве, докато батко му Лоренцо подкрепя градския съперник – Торино. Последният не остана никак, ама никак щастлив от факта, че баща му го изведе на терена с екип на „бианконерите”. Докато Матео тичаше нагоре-надолу полудял от щастие, Лоренцо гледаше начумерено надолу. При излизането на подиума Леонардо опита да разведри момчето си, но това като че ли влоши нещата. Лоренцо бършеше горестни сълзи от очите си, макар че направи геройски опит да се държи на положение.

Болният син на Бонучи почти го отказал от футбола

Превъртаме лентата напред до вчерашния ден – или по-скоро вечер, когато италианският национал намери великолепен начин да се реваншира на сина си. Бонучи организира вечеря не с кого да е,  а именно – с голаджията на Торино Андреа Белоти. Звездата на Ювентус не един и два пъти е споделял, че тъкмо таранът е големият идол на Лоренцо. Снимката на двамата в „Инстаграм” пък казва повече от всичко. „Тази вечер наистина се забавлявах, а не като на партито за скудетото!”, сподели Лео Бонучи.

Малкият Лоренцо посети градското дерби през този сезон, а от Торино се погрижиха  той да има фланелка на клуба със своето име на нея.

 

Stasera si che mi sono divertito, non come alla festa scudetto! 😂 grazie @gallobelotti #cena #felicità

A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19) on