Вече няколко години поред звездата на Ювентус Пауло Дибала безуспешно се опитва да пресече сравненията със своя велик сънародник Лионел Меси. Нападателят на „старата госпожа” съвсем не е привърженик на прозвището „новия Меси”, но то е неизбежно предвид кариерата, която му предричат медии, анализатори и футболни легенди.

Дибала: Стига сравнения с Меси, двамата не си говорим

Алвеш: Виждам Меси у Дибала

Очевидно съдбата има собствено чувство за хумор, след като е събрала Дибала с неговата… Антонея. Да, г-ца Кавалиери е съименничка на дългогодишната съпруга и спътница в живота на Лео Меси – Антонея Рокуса. Е, в случая на Дибала не става въпрос за детската му любов, но приликите са твърде много – и двете двойки идват от Аржентина, и двете нежни половинки рядко пропускат мач на избраниците си, като в същото време не обичат много-много медийното внимание.

Кавалиери и Дибала започват да излизат през 2015 година. Преди да се срещнат, бъдещата половинка на футболиста работи почасово като хостеса в ресторант, но оттогава досега следва своите амбиции. Извън ангажиментите си на модел, тя следва бизнес мениджмънт в Буенос Айрес. Въпреки всичко тя намира време да лети до Италия, когато натовареният график ѝ го позволява.

Дибала забърса ново гадже?

През миналата година се появиха спекулации, че Дибала е имал заигравка с италианската красавица Ирене Чони, ала Пауло и Антонея продължават да бъдат все така неразделни. Все пак какъв „нов Меси” ще е той без своята неземна Антонея?