Новакът Беневенто пропусна да вземе първа точка в италиански елит след като загуби от Торино с 0:1 като домакин в 3-ия кръг на Серия А. Беневенто остава на последна позиция във временното класиране с три поредни поражения.

Тори пък е четвърти със 7 точки от две победи и едно равенство.

На първите три места в Серия А са Ювентус, Интер и Лацио.

Победният гол за гостите от Торино реализира в третата минута на добавеното време 27-годишният испанец Яго Фалке.

Домакините от Беневенто имаха добра възможност да открият в 10-ата минута, когато Пиетро Иеемело стреля опасно, но вратарят на Торино Салваторе Сиригу реагира навреме.

В 23-ата Амато Чичирети прати топката от свободен удар към горния десен ъгъл на вратата на Торино, но Сиригу пак предотврати попадение. В края на първото полувреме домакините пропиляха нов изгоден шанс. Масимо Кода отправи отличен удар, но пак Сиригу бе последната преграда пред гол за Беневенто.

В последните минути на редовното време домакините пропуснаха още две добри възможности да поведат и бяха наказани в добавеното време. В 84-ата Данило Каталди също не успя да преодолее вратаря на Торино, а три минути по-късно Ашраф Лазаар овладя и стреля в наказателното поле, но отново Салваторе Сиригу демонстрира класа.

Моментът за гостите дойде в 93-ата минута. Адем Ляич се озова в добра позиция за стрелба, но видя Яго Фалке, подаде и испанецът реализира за 1:0, носейки победата на Торино.