Реал Мадрид няма да взима заместник на Кристиано Роналдо през това лято, твърди вестник „Marca“. Според информацията, „белия балет“ няма да похарчи нито стотинка за нова звезда и нито Неймар, нито Еден Азар, нито Килиан Мбапе ще се озоват на „Сантиаго Бернабеу“.

Единственото сериозно попълнение, което „кралете“ ще привлекат е вратарят Тибо Куртоа, с когото има постигнато предварително споразумение, а преговорите с Челси са в напреднала фаза. Очакванията са испанският клуб да плати около 35-40 милиона евро за 26-годишния футболист.

Реал Мадрид не планира да привлича други големи имена. Набелязаните играчи от новия треньор Жулен Лопетеги не отговаря на профила на футболистите, които се появяват в публичното пространство.

Лопетеги не иска да бъде взиман заместник на Роналдо, тъй като треньорът ще даде шанс на новото попълнение Винисиус Жуниор. Освен това Реал Мадрид разполага и с Марко Асенсио, и Гарет Бейл.

В същото време от Реал Мадрис си дават сметка, че в момента биха били сериозно изнудвани за играчите, които попадат в тяхното полезрение.

Реал Мадрид единствено може да привлече нападателя Родриго Морено от Валенсия, ако се стигне до продажбата на Карим Бензема.

Друг играч, който е желан от Лопетеги е Тиаго Алкантара от Байерн Мюнхен.

Новият треньор на Реал Мадрид също така се надява отборът да привлече Карлос Солер от Валенсия.