Отказалият се наскоро от футбола български нападател Димитър Бербатов скочи на феновете на Реал Мадрид заради отношението им към Гарет Бейл. Уелсецът често беше освиркван от агитката на "белите" заради колебливите си изяви и макар сега нещата вече да са наред, това отношение е оставило лош вкус в устата на българина заради отношението към бившия му съотборник на "Уайт Харт Лейн". 

"Ситуацията за Гарет в Мадрид е много сложна, но хубавото е, че отново играе, така че явно нещата малко са се подредили. Предполагам, че са седнали и са поправили взаимоотношенията си, защото и той, и клубът искат да има добри резултати на терена."

"За мен е странно играч като Бейл, който е вкарал толкова много и важни попадение за отбора си, да не получава необходимото признание. А и феновете на Реал Мадрид... Те освиркваха дори Роналдо по едно време. Гледал съм ги как освиркват Бейл и съм си казвал: "Какво, по дяволите, искате?". Направо не ми се вярва", заяви Бербо пред Goal.com и сподели, че на скъпите играчи никак не им е лесно. 

"Сега виждам, че и Еден Азар има проблеми, почти както и Пол Погба в Манчестър Юнайтед. Хората си мислят, че като струваш 100 млн. евро, можеш да дриблираш от едното наказателно поле до другото и да вкарваш без проблеми с всеки удар."

"Малък спад във формата кара феновете да мислят негативно. А футболистите са просто човешки същества. Затова Гарет трябва да играе регулярно и трябва да реши проблема си възможно най-скоро. Бих се радвал да го видя с екипа на Юнайтед, ако в Реал не го искат", заяви Бербо.