Въпреки края на UEFA EURO 2016, горещото спортно лято е в разгара си. След футболните страсти от шампионата на Стария континент, следват българското участие в европейските клубни турнири, дългоочакваните Олимпийски игри, атрактивната надпревара във Формула 1 и не на последно място - родното футболно първенство. 

Всички тези фенски емоции обаче се нуждаят и от сериозна доза охлаждане, особено когато страстите вземат връх, и ние знаем какво е решението. 

„Пиринско Младо Пиво“ е непастьоризирана светла бира с бистра и пивка течност, с 4.4% алкохолно съдържание и 8 седмици срок на годност. Тя се предлага само в оборотна стъклена бутилка от половин литър, поради по-кратката си трайност и съответните изисквания за прецизно съхранение на пивото в този период.

Чрез метод на микро-филтрация, пивото има стабилна трайност и максимално запазен свеж аромат и вкусови качества. В състава на пивото има наличие на три вида хмел - 2 сорта за лека и приятна горчивина, както и 1 сорт в добавка - за свеж хмелов аромат. 

Ако си истински спортен фен, можеш да се убедиш сам – новото пиво е на препоръчителна цена от 1,05 лв. в магазинната мрежа за половин литър.