Полузащитникът на Франция Самир Насри сподели, че националният тим на страната ще се опита да спечели европейското първенство за своите фенове, които още не са забравили скандалите по време на злополучния Мондиал 2010 в Република Южна Африка.

Преди две години „петлите“ катастрофираха на световното, като не успяха да прескочат групата си, а освен това организираха бунт срещу треньора си Раймон Доменек, който отстрани от тима Никола Анелка.

„Нашите фенове не са ни простили, но ние ще направим всичко по силите си да ги омилостивим“, каза Насри. „У дома имиджът на национални тим е много лош, така че през изминалите две години опитахме да променим това и сега се радваме на 23 мача без загуба.“

„Опитваме се да покажем на всички нещо различно, а не че сме футболисти с голямо огромно самочувствие и още по-големи глави. Опитваме се да разберем феновете, затова искаме да им доставим удоволствие, като направим нещо специално.“

„Почти всички в отбора скоро ще навършим 24 или 25 години и е време да постигнем нещо. Да спечелим турнира ще бъде трудно, но се опитваме да изградим състав, който да бъде готов за световното първенство в Бразилия през 2014 г. Човек обаче никога не знае какво може да се случи на големи турнири като този. Справихме се добре в първите 2 мача и искаме да продължим по този начин“, завърши Насри.