Новото попълнение на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария заяви, че невероятният прогрес на клуба през последните години мотивира играчите да тренират още по-здраво всеки ден.

Аржентинецът си тръгна от Манчестър Юнайтед след само сезон в отбора, а парижани броиха 44 милиона паунда, за да го привлекат, макар и с година по-късно от плануваното. Крилото дебютира при успеха с 3:0 над Монако в Лига 1 и не скри, че е много доволен от ситуацията в отбора.

„Моите първи впечатления от съотборниците? Много добри. Познавах малко всеки от играчите, но едва когато дойдох тук, се уверих в качествата им и в начина, по който тренират“, каза 27-годишният техничар.

„Осигурена е възможност да тренираме при добри условия и да прогресираме на всяко ниво. Това ни дава шанс да продължим да печелим.“

„Дали бях нетърпелив за дебюта си? Да, разбира се. След първия ми мач се успокоих, трябваше да почакам за него. Тренирах две седмици и половина преди това и отчаяно исках да играя, да бъда до съотборниците си и да покажа какво мога. Имах силно желание да го сторя. Благодаря на Господ, че това се случи и всичко беше наред. Дадох асистенция и щастието ми беше пълно“, добави Ди Мария.