Отборът на Германия направи хикс – 2:2 срещу Франция в контрола. Германците вкараха изравнителното попадение в продължението на двубоя, игран в Кьолн.

Два гола за Франция вкара Александър Лаказет, а за домакините се разписаха Тимо Вернер и Ларс Щиндъл, който бе точен в третата минута на добавеното време.

За „петлите” се отличи автора на двата гола Лаказет, който още в 19-ата минута застраши вратата на немците. Той преодоля двама защитници и стреля, но Кевин Трап внимаваше.

В 32-ата минута Килиан Мбапе пропусна добра възможност за гостите, след като бе спрян от стража на Германия Трап.

Минута по-късно обаче Франция откри резултата. В 33-ата Марсиал получи отлично Александър Лаказет, който се разписа за 1:0.

След почивката Илкай Гюндоган пропиля изгодна възможност за домакините в 47-ата минута. Гюндоган стреля силно, но вляво от вратата на французите.

Антонио Рюдигер на свой ред не успя да се разпише за домакините в 53-ата минута. Три по-късно обаче, в 56-ата Тимо Вернер реализира за 1:1. Вернер получи чудесно от Месут Йозил и изравни за Германия с удар отблизо.

Немците можеха да поведат в 70-ата минута, но Тони Кроос нямаше късмет при удара си, а в 71-ата Мбапе изведе страхотно Александър Лаказет в предни позиции. Лаказет нямаше как да пропусне и отново даде преднина на Франция за 2:1 срещу Германия.

Антони Марсиал пробва мерника си в 89-ата минута, но Кевин Трап бе на мястото си.

В третата минута на добавеното време Ларс Щиндъл получи удобна топка от Марио Гьотце и бе точен за крайното 2:2.

Резултати от други контроли, играни на 14-и ноември:

Англия - Бразилия 0:0

Република Корея – Сърбия 1:1

Португалия - САЩ 1:1

Катар – Исландия 1:1

Аржентина – Нигерия 2:4

Словакия – Норвегия 1:0

Русия – Испания 3:3

Румъния – Холандия 0:3

Унгария – Коста Рика 1:0

Белгия – Япония 1:0

Австрия – Уругвай 2:1

Уелс – Панама 1:1