Шок и ужас в Париж! Две експлозии се чуха в близост до "Стад дьо Франс" по време на контролата между Франция и Германия, която се играе в предградието на столицата Сен Дени. 

Те са били в бар, който е в близост до съоръжението. Жертвите към този момент са 3 на това място, съобщава "Би Би Си", който е имал кореспондент във взривеното заведение. Имало е и стрелба в близост, като и там се предполага, че има загинали. Из целия град има поне четири атаки, а броят на жертвите постоянно се увеличава. 

На мача присъстваше и президентът на Франция Франсоа Оланд, който е бил спешно евакуиран от спецчастите. Не се съобщава какво е състоянието на държавния глава, но се предполага, че е изваден от там като превантивна мярка. 

Експлозиите са се чули в 22:17 и 22:19 часа българско време, като полицията все още разследва. Все още не се позволява на никого да напуска "Стад дьо Франс". Над съоръжението кръжи хеликоптер и се търсят евентуалните извършители. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.