Ще се отрази ли испанската грешка? И как ще се отрази тя на представянето на тима занапред? А и как се стигна до попаденията в мача с Хърватия?

Целият този анализ беше направен от специалистите на Diema Sport Йордан Господинов, Любо Божанков и Петър Виденов в студиото след края на двубоя и те се спряха на тънкостите около важните моменти.

"Страхотно изградена атака от испанците при гола им. Брилянтен пас на Силва и най-лесното остана за Мората", каза за гола на "Ла Фурия" Любо Божанков.

Десет докосвания бяха нужни на "Ла Роха", за да поразят Субашич в мача.

"Испанците разчитат на много пасове. Брилянтен контрол, перфектна точност. Имат хората, които да завършват атаките", пък каза Йордан Господинов.

Испания не беше допускала гол общо 733 минути преди Калинич да изравни резултата. Хърватите изнесоха на фланга и центрираха в наказателното поле, за да накажат Де Хеа.

"Испанците знаят силата на хърватите и ме учуди неорганизацията им при първия гол на "шахматистите", заяви Любо Божанков. "Рамос освен, че пропусна дузпата - първият гол на хърватите е заради негова грешка", продължи той.

Какво още споделиха те, вижте в прикаченото видео.