Националният селекционер на Франция Дидие Дешан коментира, че "петлите" трябва да са внимателни със съперниците си в група А за Евро 2016. 

Както е известно, Франция ще спори с Румъния, Албания и Швейцария.

"Не познаваме румънския отбор много добре. Те се представиха много силно в квалификациите с най-добрата защита и само два допуснати гола. Това е най-важният мач за нас. Трябва да бъдем внимателни в тази група, а не прекалено уверени. Швейцария има много международен опит", каза Дешан.

„С Швейцария се познаваме отлично. Бяхме в една група и на Световното първенство в Бразилия. Наясно сме колко опасен е отборът на Албания. Няма да бъдем изненадани от качествата на техния отбор“, добави националният селекционер на Франция. 

„На мен и моят екип ни предстои много сериозна работа. Трябва да изгледаме всички мачове на нашите съперници през последните две години.“

„Трябва да бъдем изключително добре подготвени за началото на Европейското първенство. Най-важният мач за нас е на откриването срещу Румъния на 10 юни, защото към отбора ще има огромни очаквания и голямо напрежение“, завърши Дидие Дешан.

Иво Стефанов  - специален пратеник на Gong.bg в Париж


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS